Author Topic: Salam perkenalan  (Read 566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pizzi

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 12
Salam perkenalan
« on: June 29, 2015, 11:11:52 PM »
Hello guys!

Nama den Pizzi baru join kakigolf. Den cari masih mencari kaki golfer area N9 sbb baru je pindah kek rembau. Kalu ada kaki golf yg boleh main kek SIGC, tiara, air keroh insyaallah den boleh join...

Den takdo attached mano2 club hanya AGSSG jo... :D :D :D

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Salam perkenalan
« Reply #1 on: June 30, 2015, 02:04:15 AM »
Hello guys!

Nama den Pizzi baru join kakigolf. Den cari masih mencari kaki golfer area N9 sbb baru je pindah kek rembau. Kalu ada kaki golf yg boleh main kek SIGC, tiara, air keroh insyaallah den boleh join...

Den takdo attached mano2 club hanya AGSSG jo... :D :D :D

Welcome Encik Pizzi .... Ada tu member2 yg area situ cuma nak kena tunggu diaorg ni muncul ... Kenkadang kena seru bru depa ni timbul ... Set lah satu game kat Tiara ke Orna ke ujung minggu ... Boleh kitaorg turun  ;) 

Offline admar

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 90
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
    • STEMTECH - FOR OPTIMAL GOOD HEALTH
  • Club: none
  • Handicap: 16
Re: Salam perkenalan
« Reply #2 on: June 30, 2015, 09:44:43 AM »
Ok bro

I m adzman/admar PDGCC member...so bolih main bila i turun PD...
my no.  013-9300888
msg me ur HP no.

this

adzman