Author Topic: Salam Perkenalan  (Read 1099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline akram

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Salam Perkenalan
« on: May 07, 2015, 11:29:07 PM »
Salam sume,

Saya Akram. Umo 28 tahun.. Masih newbie dalam golf.
Mohon tunjuk ajar dari sifu2 kat sini.

Offline ajim

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 47
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • A writer by profession, a hack by reputation
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Salam Perkenalan
« Reply #1 on: May 10, 2015, 11:14:55 PM »
sebayalah kita, jomlah kita menebas sekali kat mines range tu kalau free free
"Of all hazards, fear is the worst"

Offline herman

  • Newbie
  • Posts: 24
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: Salam Perkenalan
« Reply #2 on: August 20, 2015, 09:59:02 AM »
Welcome onboard  :)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9670
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Salam Perkenalan
« Reply #3 on: August 20, 2015, 11:58:17 AM »
Salam sume,

Saya Akram. Umo 28 tahun.. Masih newbie dalam golf.
Mohon tunjuk ajar dari sifu2 kat sini.

Welcome bro .. Dok maner & slalu nebas kat maner?

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Salam Perkenalan
« Reply #4 on: August 20, 2015, 04:23:04 PM »
Wkumslm Akram selamat datang ke kakigolf kalau turun range kat ukm roger2 lah boleh lepak2 lagipun saya bukannya rajin trainning. Hehehehe...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline erizzzzz

  • Syariah compliant, kekadang je x...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 537
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Now a full time caddy
    • Law for the Laymen
  • Club: Danau & NHS Golf Club
  • Handicap: 23
Re: Salam Perkenalan
« Reply #5 on: August 26, 2015, 08:49:01 AM »
Wkumslm Akram selamat datang ke kakigolf kalau turun range kat ukm roger2 lah boleh lepak2 lagipun saya bukannya rajin trainning. Hehehehe...

Aku dan anak at least seminggu sekali di range. Xpenah nampak pon. Kau dtg pukul brapa?
baru aku tau camtu rupanya cara nak pukul bola...

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: Salam Perkenalan
« Reply #6 on: October 07, 2016, 09:53:40 PM »
Slmt dtg. Jom mbalun
Kayu Kayan & Besi-besian