Author Topic: Org baru dan baru nak belajar  (Read 1036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ethalion

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: None
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Org baru dan baru nak belajar
« on: December 03, 2014, 03:43:50 PM »
Salam semua,

saya akmal hanzah, nak kate baru dlm golf tu tak lah..dlu rajin ikut parent waktu amik diploma dlu..then waktu degree dah tak join da..(tak sempat amik handicap)
so sekarang da start balik lah main. tapi masih dlam training lagi lah..pg kat DR je. slalu pergi ke UKM, UPM n cyberjaya DR.
kalau yang baru2 tu n yg dah otai mohon tunjuk ajar ye..


Maceh.. :D

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: Org baru dan baru nak belajar
« Reply #1 on: December 03, 2014, 09:12:27 PM »
welkomen alon2
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline Sutha

  • Crazy Indian Golfer
  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 306
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez
  • Handicap: 17
Re: Org baru dan baru nak belajar
« Reply #2 on: December 04, 2014, 07:24:36 AM »
welcome to the greatest golfing group

Offline FikiZul

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 422
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Enjoy the game, you shall play good golf
  • Handicap: 10
Re: Org baru dan baru nak belajar
« Reply #3 on: December 07, 2014, 09:46:36 PM »
welcome welcome... this is the golf group.. do invite us if u wanna play golf... just beware.. sini ramai buaya... O0 >:D :'( :-* :-\
-Fiki-

Offline golfman

  • Newbie
  • Posts: 11
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KGNS
  • Handicap: 11
Re: Org baru dan baru nak belajar
« Reply #4 on: December 17, 2014, 10:12:32 AM »
Salam semua,

saya akmal hanzah, nak kate baru dlm golf tu tak lah..dlu rajin ikut parent waktu amik diploma dlu..then waktu degree dah tak join da..(tak sempat amik handicap)
so sekarang da start balik lah main. tapi masih dlam training lagi lah..pg kat DR je. slalu pergi ke UKM, UPM n cyberjaya DR.
kalau yang baru2 tu n yg dah otai mohon tunjuk ajar ye..


Maceh.. :D

Welcome!!

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: Org baru dan baru nak belajar
« Reply #5 on: January 06, 2015, 03:03:04 PM »
Slmt dtg....
Kayu Kayan & Besi-besian