Author Topic: IRON CHALLENGE!!!  (Read 6450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #30 on: February 23, 2015, 10:24:49 AM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa

Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #31 on: February 23, 2015, 02:00:20 PM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa

Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)
Sy lama stop gop mazbozz.. sy setuju kita rombak blk hcp.. sy mazbozz
letakla hcp19.. maz budu tu mazbozz letakla hcp6 sbb baru2 ni
dia mamam champ pencen tepen.. nizam tu sy dgr da main hcp14..
mazbozz sendiri pun da strong hcp12.. tq mazbozz
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #32 on: February 23, 2015, 02:06:37 PM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa

Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)
Sy lama stop gop mazbozz.. sy setuju kita rombak blk hcp.. sy mazbozz
letakla hcp19.. maz budu tu mazbozz letakla hcp6 sbb baru2 ni
dia mamam champ pencen tepen.. nizam tu sy dgr da main hcp14..
mazbozz sendiri pun da strong hcp12.. tq mazbozz

Saya pon rasa camtu laa sbb tu yg sy ada dgr gak, champ pencen tepen kena tapaw kaw2 ngn budu ... Cuma hcp saya tu tebalik tu .. saya patut 21 ...

sekian ..

Offline budusiam

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 259
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #33 on: February 23, 2015, 02:34:45 PM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa

Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)
Sy lama stop gop mazbozz.. sy setuju kita rombak blk hcp.. sy mazbozz
letakla hcp19.. maz budu tu mazbozz letakla hcp6 sbb baru2 ni
dia mamam champ pencen tepen.. nizam tu sy dgr da main hcp14..
mazbozz sendiri pun da strong hcp12.. tq mazbozz

Saya pon rasa camtu laa sbb tu yg sy ada dgr gak, champ pencen tepen kena tapaw kaw2 ngn budu ... Cuma hcp saya tu tebalik tu .. saya patut 21 ...

sekian ..

ini pitenah abad milenium nih!!! >:( >:( >:(.... champ pencen tu sudah buat statement dia mmg bagi can kat sya mo rasa sket aja uang pencen  >:D >:D >:D...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #34 on: February 23, 2015, 02:49:17 PM »

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 961
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #35 on: February 23, 2015, 03:01:48 PM »
musang?
saper musang tu mas boss...hahahahah.....


nok stop gop...tp dia selalu prektis putting....hahahahha

buds lagi la........hari2 goping jah skang ni.....hahahhaha

saya masih seperti dulu mas boss.....masih ayam ag....huhuhu
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Offline yusriyott

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 26
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • LEGEND!!
  • Club: none
  • Handicap: 18
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #36 on: February 23, 2015, 06:13:56 PM »
Fuyyooo...blom.join da terasa ngeri...menarikkk O0

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #37 on: February 23, 2015, 06:34:36 PM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa

Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)
Sy lama stop gop mazbozz.. sy setuju kita rombak blk hcp.. sy mazbozz
letakla hcp19.. maz budu tu mazbozz letakla hcp6 sbb baru2 ni
dia mamam champ pencen tepen.. nizam tu sy dgr da main hcp14..
mazbozz sendiri pun da strong hcp12.. tq mazbozz

Saya pon rasa camtu laa sbb tu yg sy ada dgr gak, champ pencen tepen kena tapaw kaw2 ngn budu ... Cuma hcp saya tu tebalik tu .. saya patut 21 ...

sekian ..

ini pitenah abad milenium nih!!! >:( >:( >:(.... champ pencen tu sudah buat statement dia mmg bagi can kat sya mo rasa sket aja uang pencen  >:D >:D >:D...
>:D >:D >:D >:D >:D. Ak cikit uang pencen
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #38 on: February 23, 2015, 09:57:42 PM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa
Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)

Kita kick start kat Monty ... Amacam? Takyah pakai Driver, cuma problem kat hole #10 lerrr. tapi apedehal ... Main cam PakNgah lerrr ... Tee off pakai SW lay up seblom kolam  ;)

Offline yusriyott

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 26
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • LEGEND!!
  • Club: none
  • Handicap: 18
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #39 on: February 24, 2015, 12:14:35 AM »
Saya pakai driver pun sebelum kolam bos

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #40 on: February 24, 2015, 12:22:05 AM »
Saya pakai driver pun sebelum kolam bos

Kita tee off tee box putih laa camtu ... :P

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #41 on: February 24, 2015, 01:10:51 AM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa
Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)

Kita kick start kat Monty ... Amacam? Takyah pakai Driver, cuma problem kat hole #10 lerrr. tapi apedehal ... Main cam PakNgah lerrr ... Tee off pakai SW lay up seblom kolam  ;)
guna iron 3 mazbozz.. da try aritu boleh lepas
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #42 on: February 24, 2015, 01:53:44 AM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa
Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)

Kita kick start kat Monty ... Amacam? Takyah pakai Driver, cuma problem kat hole #10 lerrr. tapi apedehal ... Main cam PakNgah lerrr ... Tee off pakai SW lay up seblom kolam  ;)
guna iron 3 mazbozz.. da try aritu boleh lepas

3 iron? Respect respect!!! Saya 5 iron pon tak gheti nak pakai ....  :-[ :-[ :-[

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #43 on: February 24, 2015, 02:22:42 AM »
Menarik nih.. xpun kita sambung 2nd round 5club challenge dulu tu mazbozz.. tapi kalini driver tolak tepi  O0
champion 5 club challenge dah bersuara nih..... O0 O0 O0
wow....buaya dan naga dah bersuara....hahahaa
Ni handikap 24, 18 ngn 14 .. Maner boley pakai dah skrg ni ... Dah kena ejes dah patut!!!  ;)

Kita kick start kat Monty ... Amacam? Takyah pakai Driver, cuma problem kat hole #10 lerrr. tapi apedehal ... Main cam PakNgah lerrr ... Tee off pakai SW lay up seblom kolam  ;)
guna iron 3 mazbozz.. da try aritu boleh lepas

3 iron? Respect respect!!! Saya 5 iron pon tak gheti nak pakai ....  :-[ :-[ :-[
cehh mazbozz ny autalana.. iron lurus bendul..  ??? :o
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: IRON CHALLENGE!!!
« Reply #44 on: February 25, 2015, 12:41:57 AM »
cehh mazbozz ny autalana.. iron lurus bendul..  ??? :o

Lurus ke kiri trus OB... Hahaha!!!