Author Topic: salam perkenalan golfers sekalian  (Read 1327 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline nabelon

  • Newbie
  • Posts: 14
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Royal Perak Golf Club
  • Handicap: 24
salam perkenalan golfers sekalian
« on: September 13, 2014, 06:43:59 AM »
Salam rakan golfers. Saya new to this forum dan sedang mencari kaki untuk bermakn dan beri tunjuk ajar. Baru relocate ke srri kembangan dan mencari kaki utk weekend golf atau weekdays tarik troli O0. Mintak tunjuk ajar bos bos sekalian.

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #1 on: September 13, 2014, 09:24:07 AM »
Assallam Nabelon, dengan menjadi ahli kakigolf tak susah nak cari kawan kena rajin jenguk golf appmnt, nak cari  guru carilah org yg bernama MFG beliau tidak kedekut ilmu terutama pakngah, Nokia, Ajoy. Apapun selamat datang...

"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #2 on: September 18, 2014, 02:04:56 PM »
Selamat datang.....nak ilmu kena ada pengeras.. Ateh pun boleh tolong bantu >:D >:D
Kayu Kayan & Besi-besian

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #3 on: September 18, 2014, 03:21:17 PM »
Assallam Nabelon, dengan menjadi ahli kakigolf tak susah nak cari kawan kena rajin jenguk golf appmnt, nak cari  guru carilah org yg bernama MFG beliau tidak kedekut ilmu terutama pakngah, Nokia, Ajoy. Apapun selamat datang...

Iyolah tu Ateh!!! Kalau nak blajar camne nak jadi ayam grade A1 boley lah dtg jumpa saya.. Hehehe!! Pepepon, welcome to KakiGolf ... Jgn segan2 nak join group activity KakiGolf ..

Offline Zul army

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 172
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRAT (KGAT), TUDM KL
  • Handicap: 18
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #4 on: September 19, 2014, 09:39:26 AM »
Selamat datang ke K G.  Ramai yang beleh tunjuk ajar kat KG.
Nak tarik troli kat tempat saya boleh, KRAT kat TUDM KL

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #5 on: September 19, 2014, 09:45:03 AM »
Selamat datang.....nak ilmu kena ada pengeras.. Ateh pun boleh tolong bantu >:D >:D

Aikkk, Shaiful ilmu saya belum khatam masih belajar lagi. He,he,he..
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline nabelon

  • Newbie
  • Posts: 14
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Royal Perak Golf Club
  • Handicap: 24
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #6 on: September 20, 2014, 01:04:37 AM »
Terima kasih semua atas tunjuk ajar. Saya akan cuba join InsyaAllah. Swing rusty ni. Ada kaki nak main ala santai ?

Offline Zul army

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 172
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRAT (KGAT), TUDM KL
  • Handicap: 18
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #7 on: September 21, 2014, 12:27:38 PM »
Kalau nak betul2 tarik troli kat UNITEN, bayar rm40 main sampai jatuh. Tak caya tengok kat web site uniten.
Dekat dgn seri kembangan kan.

Offline nabelon

  • Newbie
  • Posts: 14
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Royal Perak Golf Club
  • Handicap: 24
Re: salam perkenalan golfers sekalian
« Reply #8 on: September 21, 2014, 03:02:59 PM »
Dah tgk dah, cuma takdak kaki, ingat petang ni nak pi. ada nak join ka ?