Author Topic: Salam perkenalan .. dari Kanada  (Read 969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online PakDubes

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 2
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Homeless
  • Handicap: 24
Salam perkenalan .. dari Kanada
« on: August 26, 2014, 02:41:22 AM »
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia, Salam perkenalan dan persahabatan dari Ottawa, Kanada.
Saya asal dari Shah Alam, mula-mula sekali belajar pegang kayu golf di Guthrie Pitch & Putt (Par 3 course) di Bukit Jelutong Shah Alam. Sekarang ni masih tak habis mengaji lagi sebab bola selalu hilang masuk hutan.
Golfing ini untuk seronok-seronok ja lepaskan stress kerja. Selain golf saya gemar berlari 5K dan 10K.
Kalau nak tengok gambar-gambar sesi golfing (atau boleh juga sesi menebas rumput) di Ottawa, boleh join saya di www.instagram.com/deddyfaisal
Mana tahu nanti saya balik bercuti, kita boleh bertemu dan buat satu flight untuk happy-happy. Nama ID saya guna PakDubes supaya saya sendiri senang nak ingat.
Jangan meninggi diri bila score rendah
Jangan merendah diri bila score tinggi
Yang penting kita happy

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: Salam perkenalan .. dari Kanada
« Reply #1 on: August 26, 2014, 09:08:08 AM »
Selamat dtg ke Kakigolf...saya juga d shah Alam. Klubalik bcuti just tgk ruangan appointment.k
Kayu Kayan & Besi-besian

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Salam perkenalan .. dari Kanada
« Reply #2 on: August 26, 2014, 03:50:04 PM »
Kalau balik Malaysia jengok2 lah golf appmnt sambil kenal dgn rakan2 yg lain. Btw welcome bro...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Online PakDubes

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 2
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Homeless
  • Handicap: 24
Re: Salam perkenalan .. dari Kanada
« Reply #3 on: August 27, 2014, 09:36:20 AM »
Terima kasih. Insya Allah
Jangan meninggi diri bila score rendah
Jangan merendah diri bila score tinggi
Yang penting kita happy

Offline AJ

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 34
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: None
  • Handicap: 16
Re: Salam perkenalan .. dari Kanada
« Reply #4 on: August 27, 2014, 04:07:05 PM »
InsyAllah kalu sampai Ottawa nanti bleh laa menebas sama...
Kat Montreal dulu sempat gak seround...  :)