Author Topic: ScoreA Online Tuition - Minta Pendapat  (Read 1209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Razak_R

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Clearwater Sanctuary
  • Handicap: 15
ScoreA Online Tuition - Minta Pendapat
« on: January 21, 2014, 10:57:45 AM »
Salam,

Baru2 ni seorang kawan approach mintak masuk ScoreA...jadi agent.

Tapi saya ada terbaca tentang ScoreA ni dah jadi MLM walhal pada mulanya ialah online tuition yg focus pada bantuan pembelajaran utk anak-anak kita.

Saya difahamkan ianya di bawah naungan Kenshido International Sdn Bhd, Jason Kok.

Minta pendapat anda semua..bagus ke tidak utk anak2. ? juga bagus ke jadi agent ?

Online wok

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: krtu
  • Handicap: 12
Re: ScoreA Online Tuition - Minta Pendapat
« Reply #1 on: January 21, 2014, 01:31:16 PM »
Kan takde exam lagi kat sekolah? Buat ape mau tuisyen lagi?

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: ScoreA Online Tuition - Minta Pendapat
« Reply #2 on: January 21, 2014, 05:31:32 PM »
Salam,

Baru2 ni seorang kawan approach mintak masuk ScoreA...jadi agent.

Tapi saya ada terbaca tentang ScoreA ni dah jadi MLM walhal pada mulanya ialah online tuition yg focus pada bantuan pembelajaran utk anak-anak kita.

Saya difahamkan ianya di bawah naungan Kenshido International Sdn Bhd, Jason Kok.

Minta pendapat anda semua..bagus ke tidak utk anak2. ? juga bagus ke jadi agent ?


Huhuhuhuhu!! Nama2 tu allergic weiii kat dalam KakiGolf ..... Masih ada lagik ke skim cepat kaya nih? 

Sensitive sgt topic ni, takly diskus dlm forum KakiGolf ... Nama Program "S" ngn nama "J" tu pun takly sebut2 dlm forum ... Nanti luka lama berdarah kembali, terus thread ni kena delete nanti :P

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: ScoreA Online Tuition - Minta Pendapat
« Reply #3 on: January 21, 2014, 05:49:09 PM »


Assalam bro ... Btw, I just checked your profile, your hp contact no is not updated ... Would appreciate if you could update us with your contact details ...

Thank you.