Author Topic: PENGUMUMAN PENTING !!!!  (Read 828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline E.Erry Erry

  • Newbie
  • Posts: 46
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Female
  • Business comes with a great mind :))
  • Club: None
  • Handicap: 30 (Ladies)
PENGUMUMAN PENTING !!!!
« on: June 14, 2013, 12:02:31 AM »
 O0 Panggilan untuk semua kaki2 golf yang tegar!!! Marilah bersama2 bergolfing bersantai dan bawak balik hadiah2 kat bawah ni!! Mana2 group yg nak buat monthly medal group, apa salahnya join sekali tournament ni, bwk balik hadiah2 ni, malah blh jer selit2 poolsmoney sorang sepoh inggit ke...kalau nnt dh join tournament ni, mana tau group akan jadi lebih besar dan besar dan besarrrr :) blh la sebulan dua kali buat frendly match..
Dari tournament ni kita leh lah tgk group mana yg hantar wakil2 nya yg berjaya mendapat tempat dlm tournament ni...kalau feedback memberansangkan...maybe champion of the chamPion group , IBGG pula blh arrange something ! Jadi????? Sila2kan dan selamat bergolfing ;)

IBGG - Inter Malaysian Golfers Group Challenge 1/2013
Tee Off 8 pagi
Seri Selangor GCC
30/6/2013 Ahad
Fees RM 350 (semua termasuk dlm fees ni)
Confirmation sebelum 17/6/13 (isnin)
Bayar deposit RM 100, sms nama penuh, hc, hp no, email , penting sekali size baju - lepas tu kalau nak set flite ngn sahabat se'buaya' atau se'ayam' tlg bagi tau sekali ye!!
Baki RM 250 bayar hari tournament nanti...
Number2 yg blh di sms details anda
0126702564 erry
0129069817 mizan
0133842638 syah

Jangan lambat ye.....jumpa nanti!!
 :o :o

IBGG - IMGGC 1/2013

Goodies : Baju, cap, golfs umbrella, golf magazine etc.
 Prizes setakat ini..
callaway driver,
odessey putter,
nike fairway wood,
wilson wedges,
wilson golf balls,
travelling bag,
 maruman standbags,
 maruman umbrellas,
 Taylormade tuffel bag,
comp golfing vouchers from damai laut gcc, sri selangor gcc,
glenmarie gcc, saujana gcc , berjaya hills gcc, nilai spring gcc (waiting confirmation fr respective person),
token fr MGA
3 days 2 nights stay at Pimalai Resort & Spa (Koh Lanta)
Magazine Golf Leisure

And lots more! So why waiting ?? Register your name now and pay deposit RM 100, balance pay on Tournament Day! Who knows maybe you will be interview by media/ press LIVE on tournament day ! So hurry up!!!! Register your name NOW! :o :o

IBGG - IMGGC 1/2013

Goodies : Baju, cap, golfs umbrella, golf magazine etc.
 Prizes setakat ini..
callaway driver,
odessey putter,
nike fairway wood,
wilson wedges,
wilson golf balls,
travelling bag,
 maruman standbags,
 maruman umbrellas,
 Taylormade tuffel bag,
comp golfing vouchers from damai laut gcc, sri selangor gcc,
glenmarie gcc, saujana gcc , berjaya hills gcc, nilai spring gcc (waiting confirmation fr respective person),
token fr MGA
3 days 2 nights stay at Pimalai Resort & Spa (Koh Lanta)
Magazine Golf Leisure

And lots more! So why waiting ?? Register your name now and pay deposit RM 100, balance pay on Tournament Day! Who knows maybe you will be interview by media/ press LIVE on tournament day ! So hurry up!!!! Register your name NOW!
YM Cik Puan Muda Engku E' TMZ
Chairman
I Billion Global Group
email : engku.ibggroup@gmail.com

Offline E.Erry Erry

  • Newbie
  • Posts: 46
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Female
  • Business comes with a great mind :))
  • Club: None
  • Handicap: 30 (Ladies)
Re: PENGUMUMAN PENTING !!!!
« Reply #1 on: June 17, 2013, 05:14:08 PM »
Penyertaan masih terbuka! Sila Bagi Nama penuh Dan Size baju Anda sebelum Hari Rabu 19/06/13 atau Whatsapps Atau Sms saya Terus! Tlg Masukkan Deposit rm 100 hari Rabu 19/06 Tu.....BALANCE BAYOR HARI TOURNSMENT !!!!!

No saya 012 6702564 Atau sms Syah ( budakboy) 013 3842638

Kita akan bg masuk kalau Ada Kosong lagi tp Kalau xbg tau awal2 nasib Ler Dpt Baju ketat/ loose Nnt.. Cepat2.....hadiah paling  latest hp blackberry....
YM Cik Puan Muda Engku E' TMZ
Chairman
I Billion Global Group
email : engku.ibggroup@gmail.com

Offline sPurrLlyJack

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 67
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • golf is not rocket science
  • Club: KGAT
  • Handicap: 18
Re: PENGUMUMAN PENTING !!!!
« Reply #2 on: June 24, 2013, 02:38:00 PM »
busy pada hari tersebut...next time buat lg la
Ping G10 driver Grafalloy
Ping G10 hybrid UST Mamiya
Maxfli Revolution Midsize 4-SW KBS C Taper Lite, 60 degree
Cleveland 588 52 degree wedge
Odyssey Dart