Author Topic: KRTU subang  (Read 1254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline soohigh

  • Newbie
  • Posts: 13
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: KRTU subang
  • Handicap: 24
KRTU subang
« on: March 21, 2013, 09:55:43 PM »
Hi,

Saya balek2 kat section ni tak satu pun pasal KRTU. Saya baru join member kelab ni. Ada sapa2 gak yg join di sini?  >:D
Cuba cuba nasib....

Offline Captain scarlet

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 88
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • pukul aje bg kena
  • Club: KRTU Subang
  • Handicap: 24
Re: KRTU subang
« Reply #1 on: April 01, 2013, 09:06:29 AM »
saya pun dah join KRTU.....sgt menarik dan mencabar. Bila2 kita boleh golof bersama bro ;D. Boleh la cukupkan bola utk 1 flite nanti...

Offline Brader Ram

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 252
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: KRTU subang
« Reply #2 on: April 02, 2013, 09:16:37 PM »
saya pun dah join KRTU.....sgt menarik dan mencabar. Bila2 kita boleh golof bersama bro ;D. Boleh la cukupkan bola utk 1 flite nanti...
jom golof..sy pun x pernah main kat sini....boleh le..join...
brader.Ram

Offline bash

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 8
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 24
Re: KRTU subang
« Reply #3 on: April 18, 2014, 11:08:24 AM »
Course ni not bad. Actually quite challenging. Green is satisfactorily kept. Pengawasan quite strict utk nak kawal tempo since byk flights. Matured so tak la panas sgt. Halfway hut sentiasa ada penjual. Bola plug pun kurang tapi areas bwh pokok boleh buat bola hilang. scoring pars pun ada. Kebanyakan yang main sini adalah seniors. Tapi no caddie. Changing and shower area pun biasa saja. Makan tak la mahal (MiHun RM7.50). Kalau buat perbandingan, KRTU macam KGPA.

But expensive utk walk-ins (tak berbaloi). Best if you masuk as member-guests.