Author Topic: immovable obstructions-buggy track  (Read 1220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aviatorgolf

  • Newbie
  • Posts: 19
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 20
immovable obstructions-buggy track
« on: January 02, 2013, 08:38:41 PM »
Pros,
salam

Nak tanya kalau bola jatuh dan stop atas buggy track kira boleh amik relief kan.? tapi kalau bola masuk drain sebelah buggy track kena 1 penalty ke?

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: immovable obstructions-buggy track
« Reply #1 on: January 03, 2013, 04:18:12 PM »
Pros,
salam

Nak tanya kalau bola jatuh dan stop atas buggy track kira boleh amik relief kan.? tapi kalau bola masuk drain sebelah buggy track kena 1 penalty ke?
...........tengok local rules...atau ...ada tanda line merah / red stick tak.......
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline aviatorgolf

  • Newbie
  • Posts: 19
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 20
Re: immovable obstructions-buggy track
« Reply #2 on: January 03, 2013, 05:11:55 PM »
 :D TQ Pro...selalu ada arguement bab ni ..tu yg nak tanya