Author Topic: Zhang, 14, is the youngest player in U.S. Open history  (Read 1189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline krulSD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 267
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: AGS & KGSS (Kelab Golf Sana Sini)
  • Handicap: 20
Zhang, 14, is the youngest player in U.S. Open history
« on: June 14, 2012, 02:43:10 PM »
Huhu...rase nak sembunyi dalam selimut. budak Form 2 dah boleh main kat US Open. Kita dah tua bangka bukan US Open je, Malaysia Open pun belum tau lagi. Just tahap company tournament atau Astro Masters je.

Papepun, hebat ke budak higusan ni? Mane tau tee off mcm Rory smpi 300 yards?

Rase2 erizzz's son ade harapan mcm si Zhang ni? Hehe.
Driver - Titleist 913D2
Wood 3 - Taylormade RBZ
Hybrid 3 - Taylormade Aeroburner
Iron  - Mizuno MP15 (4-P)
Wedges - Titlest Vokey SM5 (54, 60)
Putter - PING Scottsdale Wolverine
Ball - Titlest NXT Tour S / ProV1x

Offline zulm

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 472
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Zhang, 14, is the youngest player in U.S. Open history
« Reply #1 on: June 14, 2012, 03:57:15 PM »
Huhu...rase nak sembunyi dalam selimut. budak Form 2 dah boleh main kat US Open. Kita dah tua bangka bukan US Open je, Malaysia Open pun belum tau lagi. Just tahap company tournament atau Astro Masters je.

Papepun, hebat ke budak higusan ni? Mane tau tee off mcm Rory smpi 300 yards?

Rase2 erizzz's son ade harapan mcm si Zhang ni? Hehe.
last Monday, dia main practice round dgn Bubka.. Budak tu dapat pujian..
Ala apa nak pening mikir, budak tu belajar merangkap dekat padang golf...
Driver: r7 CGB Max,
Wood 5: r7 CGB Max,
Iron: xx10
Wedges: Vokey 48', 54', 56'
Putter: Odyssey Black Series #2

Offline zulm

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 472
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Zhang, 14, is the youngest player in U.S. Open history
« Reply #2 on: June 15, 2012, 10:17:24 AM »
Huhu...rase nak sembunyi dalam selimut. budak Form 2 dah boleh main kat US Open. Kita dah tua bangka bukan US Open je, Malaysia Open pun belum tau lagi. Just tahap company tournament atau Astro Masters je.

Papepun, hebat ke budak higusan ni? Mane tau tee off mcm Rory smpi 300 yards?

Rase2 erizzz's son ade harapan mcm si Zhang ni? Hehe.
last Monday, dia main practice round dgn Bubka.. Budak tu dapat pujian..
Ala apa nak pening mikir, budak tu belajar merangkap dekat padang golf...
Semalam mamat tu sama score dgn Luke Donald 9 over jer.. Jimenez dgn Haas lagi teruk.. 10 over..
Kira oklah..
Driver: r7 CGB Max,
Wood 5: r7 CGB Max,
Iron: xx10
Wedges: Vokey 48', 54', 56'
Putter: Odyssey Black Series #2

Offline krulSD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 267
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: AGS & KGSS (Kelab Golf Sana Sini)
  • Handicap: 20
Re: Zhang, 14, is the youngest player in U.S. Open history
« Reply #3 on: June 15, 2012, 10:47:15 AM »
Huhu...rase nak sembunyi dalam selimut. budak Form 2 dah boleh main kat US Open. Kita dah tua bangka bukan US Open je, Malaysia Open pun belum tau lagi. Just tahap company tournament atau Astro Masters je.

Papepun, hebat ke budak higusan ni? Mane tau tee off mcm Rory smpi 300 yards?

Rase2 erizzz's son ade harapan mcm si Zhang ni? Hehe.
last Monday, dia main practice round dgn Bubka.. Budak tu dapat pujian..
Ala apa nak pening mikir, budak tu belajar merangkap dekat padang golf...
Semalam mamat tu sama score dgn Luke Donald 9 over jer.. Jimenez dgn Haas lagi teruk.. 10 over..
Kira oklah..

Sana tough course. Kene good course management & precise shot. Kalau silap cikit, buang 2-3 stoke kat area green je. Tgk smlm kat TV, kalau x ON atas green, mmg payah nak chip/landing bola dekat dgn hole. Other words, scrambling kat course ni mmg tough!!!
Driver - Titleist 913D2
Wood 3 - Taylormade RBZ
Hybrid 3 - Taylormade Aeroburner
Iron  - Mizuno MP15 (4-P)
Wedges - Titlest Vokey SM5 (54, 60)
Putter - PING Scottsdale Wolverine
Ball - Titlest NXT Tour S / ProV1x