Author Topic: Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour  (Read 1564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline krulSD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 267
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: AGS & KGSS (Kelab Golf Sana Sini)
  • Handicap: 20
Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour
« on: April 24, 2012, 09:06:53 AM »
Ben Curtis, winner utk Valero Texas Open 2012 (PGA Tour) hanya pakai Game Improvement (GI) Iron, AP1 712 utk mengalahkan semua player2 pro yang pki players iron (AP2,S56,MP59,RAZR Tour). Lgpun, course ni mengikut statistik merupakan course paling susah dalam PGA tour.

Conclusion: X perlu pentingkan EGO utk pki blade/forged iron sedangkan swing x perfect lagi. So, control your swing and the club will do everything for u. Don't think by buying player's iron boleh ada gaya dan swing mcm pro. ALL da BEST!
Driver - Titleist 913D2
Wood 3 - Taylormade RBZ
Hybrid 3 - Taylormade Aeroburner
Iron  - Mizuno MP15 (4-P)
Wedges - Titlest Vokey SM5 (54, 60)
Putter - PING Scottsdale Wolverine
Ball - Titlest NXT Tour S / ProV1x

Offline Lee Westwood

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 218
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ada berani.....
  • Club: KGSB(Kelab Golf Sdn Bhd)
  • Handicap: 24
Re: Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour
« Reply #1 on: May 07, 2012, 08:21:43 AM »
Stuju pro.....pkai je yg beginer...hihihihii...
Pelan-pelan hayun...

Offline sulphur

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Bukit Jawi
  • Handicap: 20
Re: Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour
« Reply #2 on: July 16, 2012, 11:25:04 AM »
Terpulang nak guna apa pun kalau dah selesa.
Kalau dah selesa zahir batin guna set high end, apa salahnya.
Kalau dah selesa zahir batin guna set tahun 70an pun apa salahnya.

Tak ada beza pakai baju golf dengan baju free family day kalau dah selesa.