Author Topic: ::SALAM SEMUA::  (Read 1335 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lanno

  • Newbie
  • Posts: 48
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
::SALAM SEMUA::
« on: May 07, 2009, 07:57:58 PM »
salam semua...baru je register...
skarang menetap di sungai petani kedah...
hampir 2thaun main golf...
harap dapat share something kat forrum ni..
TQ

Offline zainal

  • Newbie
  • Posts: 36
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 15
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #1 on: May 08, 2009, 12:07:45 AM »
salam semua...baru je register...
skarang menetap di sungai petani kedah...
hampir 2thaun main golf...
harap dapat share something kat forrum ni..
TQ

orang kedah norr!!! welcome to kakigolf .......saya pun newbie gak!  ;D

Offline chemat

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 51
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #2 on: May 08, 2009, 12:39:09 AM »
Salam Saudara lanno.

Welkam2. Lama tak gi kedah. Selalunyer akan cuba singgah kat Darulaman GCC kalau ke utara. Green cantek dan mencabar, tapi laju yg amat dasyat.

Chemat

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #3 on: May 08, 2009, 01:13:46 AM »


.... Lama tak gi kedah. Selalunyer akan cuba singgah kat Darulaman GCC kalau ke utara. Green cantek dan mencabar, tapi laju yg amat dasyat.


Chemat, ko kalau ke utara, sampai telajak seberang sempadan kot?  >:D  ;)

Offline moya

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 183
  • Cookie Points +0/-0
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #4 on: May 08, 2009, 10:28:58 AM »
salam...lanno
met datng forum KG...
dok p dok mai dok tang tu...
dok swing dok putt dok lagu tu
kalau d cinta sayang aku menunggu
tang mana ada mee abu...



Offline chemat

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 51
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #5 on: May 08, 2009, 04:32:17 PM »

Chemat, ko kalau ke utara, sampai telajak seberang sempadan kot?  >:D  ;)

Kawan2 tu bila dah ramai, kekadang tu terbabas jugak  ::)  ;D

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #6 on: May 08, 2009, 07:17:32 PM »

Chemat, ko kalau ke utara, sampai telajak seberang sempadan kot?  >:D  ;)

Kawan2 tu bila dah ramai, kekadang tu terbabas jugak  ::)  ;D

hehehe!!! lain aku pun nak "ter" babas gak lah!!!  ;)

Offline lanno

  • Newbie
  • Posts: 48
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #7 on: May 10, 2009, 11:57:47 AM »
salam...lanno
met datng forum KG...
dok p dok mai dok tang tu...
dok swing dok putt dok lagu tu
kalau d cinta sayang aku menunggu
tang mana ada mee abu...




depan cinta sayang adaaaaaaa

Offline che

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1058
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: PDGCC
  • Handicap: 23
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #8 on: May 23, 2009, 09:25:31 PM »
Welcome to Kaki Golf lanno...

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: ::SALAM SEMUA::
« Reply #9 on: May 25, 2009, 06:10:36 PM »
Salaam, Lanno (bunyi dekat2 nak sama dgn "lanun"...heh heh),

Pak Ngah hang ni pun org belah sana jugak, org Sik (Chepir). Bila2 mai KL/Shah Alam, call lah. Kalau kena gaya, kita bulih golf dengan depa.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com