Author Topic: Drive 400m?  (Read 966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline erizzzzz

  • Syariah compliant, kekadang je x...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 537
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Now a full time caddy
    • Law for the Laymen
  • Club: Danau & NHS Golf Club
  • Handicap: 23
Drive 400m?
« on: January 09, 2012, 05:43:42 PM »
Ni kisah hebat ke, tahyul ke atau seram aku pon xpasti...

aku main kat bukit unggul hari ni... fill in the blank... hepi gak sebab last main 2 week ago.

Come to hole 15, par 5 470m, member aku t-off paling last sbb dia brenti kat hut near par 3 tu utk buang air. kecik agaknye. When he drove, bola trus terbang ke arah bukit sbelah kiri. sebab dia masuk bukit tu, dia take another shot.. (pro-ball). Aku lak drive masok rough. From rough, aku woodkan bola aku ke batang wood pokok belah kanan. dari situ aku punch out no 3 to near buggy track, that is 70 meters away to the hole. sampai je kat tepi buggy track, aku nampak bola dia. mmg confirm bola dia pon.

giler caner bola tu sampai that far... hahahahha. dia try eagle, tp dpt birdie je sbb 3nd shot 3-4 meter from pin.
baru aku tau camtu rupanya cara nak pukul bola...

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: Drive 400m?
« Reply #1 on: January 10, 2012, 10:54:42 PM »
percaya percaya