Author Topic: Bogor Bash ... G2G Special Edition!  (Read 6753 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Online ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1807
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #90 on: March 14, 2012, 06:47:27 PM »
ni macam tunggu pokok pisang ber buah durian ye...
................kah kah kah..............

amboiiii gelak macam AR Badul je...
bagi la suggestion sikit...depa ni buat survey tak abis2..pegi tanam bola golf ke apa ni..
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2360
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #91 on: March 15, 2012, 10:47:40 AM »
ni macam tunggu pokok pisang ber buah durian ye...size]
................kah kah kah..............

Bila ni sebenarnya?????...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." Yg penting kepuasan diri"

Online ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1807
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #92 on: March 15, 2012, 02:36:23 PM »
ni macam tunggu pokok pisang ber buah durian ye...size]
................kah kah kah..............

Bila ni sebenarnya?????...

bila apa donk???? lu tunggu pokok pisang berbuah durian ke? tunggu je...
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 948
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #93 on: March 15, 2012, 03:05:04 PM »
jom tgu
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Online budusiam

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 255
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #94 on: March 16, 2012, 02:53:42 PM »
ni macam tunggu pokok pisang ber buah durian ye...size]
................kah kah kah..............

Bila ni sebenarnya?????...

bila apa donk???? lu tunggu pokok pisang berbuah durian ke? tunggu je...

jenuh dah menunggu nih....bila??jadi ka??tapi kalo tunggu pokok pisang berbuah durian agak2 nya ada hasil x kalo jual kt bogor tuh??? :o :o :o.......

Offline sharul

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 386
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • 0194002285
  • Club: Putra golf club,Perlis
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #95 on: April 16, 2012, 11:17:57 AM »
ni macam tunggu pokok pisang ber buah durian ye...size]
................kah kah kah..............

Bila ni sebenarnya?????...

bila apa donk???? lu tunggu pokok pisang berbuah durian ke? tunggu je...

jenuh dah menunggu nih....bila??jadi ka??tapi kalo tunggu pokok pisang berbuah durian agak2 nya ada hasil x kalo jual kt bogor tuh??? :o :o :o.......

Offline leebraman

  • Newbie
  • Posts: 20
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #96 on: April 17, 2012, 09:12:32 PM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 8681
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #97 on: April 20, 2012, 12:03:30 PM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Online ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1807
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #98 on: April 23, 2012, 01:44:35 PM »
Boss,

saya berani, tapi ....tapi....tapi.....hmmm....
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 8681
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #99 on: April 23, 2012, 02:57:10 PM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Tarak kah? OKlah ..takpelah ...sendiri pegi lah kalau cam ni ...

Offline tumbrio

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 422
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #100 on: April 23, 2012, 06:43:15 PM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Tarak kah? OKlah ..takpelah ...sendiri pegi lah kalau cam ni ...


Mcm menarik.spe lg

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 8681
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #101 on: April 23, 2012, 11:36:07 PM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Tarak kah? OKlah ..takpelah ...sendiri pegi lah kalau cam ni ...


Mcm menarik.spe lg

Ni yg maleis nih .... Seblom ni ramai yg nanya, biler betul2 dah set date ... Tarak plak!!!

Online MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #102 on: April 24, 2012, 01:10:57 AM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Tarak kah? OKlah ..takpelah ...sendiri pegi lah kalau cam ni ...


Mcm menarik.spe lg

Ni yg maleis nih .... Seblom ni ramai yg nanya, biler betul2 dah set date ... Tarak plak!!!
....haip......Pak Lurah pergi seberang sorang je...saya dah bagitau awal-awal paspor dah mati,belum sambung.... :) :) :)

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1625
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #103 on: April 24, 2012, 07:35:40 AM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Tarak kah? OKlah ..takpelah ...sendiri pegi lah kalau cam ni ...


Mcm menarik.spe lg

Ni yg maleis nih .... Seblom ni ramai yg nanya, biler betul2 dah set date ... Tarak plak!!!
................pa ce pot xde............
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Online budusiam

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 255
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: Bogor Bash ... G2G Special Edition!
« Reply #104 on: April 24, 2012, 10:02:43 AM »
bogor ni dah sudah ke belum wahai bradeh bradeh sekalian?

Planning nak buat test run 29Apr-2ndMay .. Main kat Bogor Raya (Mon), PSP (Tues) & Imperial (Wed) .. Ada yg bran?

Tarak kah? OKlah ..takpelah ...sendiri pegi lah kalau cam ni ...

mau tu mau....kasi adjust other date ok x??hehehe