Author Topic: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada  (Read 3495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« on: June 24, 2011, 09:39:46 PM »
Hampir 3 bulan aku bercuti dari permainan golf ini, sebabnya adalah kerana kekangan kerja yg byk mungkin ada sedikit perasaan give up golf jgak kot pasal tak pandai2 (ayam). Nak dijadikan cerita ada seorang teman yg mengajak aku bermain di bkt unggul aku menolak ajakkannya dgn cara baik berbagai alasan aku beri agar tidak mengecil hati teman tadi, Namun aku  dipujuknya dan akhir aku mengalah bermainlah aku dgn mereka sebelum tee off sempatlah aku berjumpa dengan Bujal di teebox tgh menunggu flight matenya dgn sabar. Sebelum teeoff sempatlah aku beritahu yg aku dah lama tak bermain mungkin score teruk gamaknya, Tapi lain pulak jadinya sebaliknya game aku pulak menjadi2 sehinggakan mereka mengatakan aku berbohong kononnya nak meraih simpati untuk mintak stroke. Pada flight mate percayalah saya berkata benar untuk pengetahuan pembaca score saya hari ni 90 kebawah dengan dah lama cuti. Akhir kata maaf bebanyak yea.


P/S

Pada sahabat baikku Miss. Linda saya ucapkan"Happy Birthday"
« Last Edit: June 24, 2011, 09:41:42 PM by Ateh »
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline KING ACAK

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 908
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: clubbin'
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #1 on: June 27, 2011, 10:03:11 AM »
moral off the story...
kalau nak main bagus kena la cuti panjang....
paling koman 3 bulan untuk break 90...
kalau 6 bulan agak2 break berapa ek?
ku pandunil kiri kanori,
wal saki baki,
tumpuk-tumpuk,
tahi unta!!!!

Offline abgzekhhhhh

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 361
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Danau
  • Handicap: 20
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #2 on: June 27, 2011, 05:33:44 PM »
mengejutkan?....tak terkejut pun Ateh memang macm tu
pelik?..........memang pelik hc 12 mengaku 20
hairan?......apa nak dihairankan buaya mengaku ayam.
he he heeeee....ateh jgn marah. Bila kita nak turun ni.


Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #3 on: June 27, 2011, 08:00:33 PM »
mengejutkan?....tak terkejut pun Ateh memang macm tu
pelik?..........memang pelik hc 12 mengaku 20
hairan?......apa nak dihairankan buaya mengaku ayam.
he he heeeee....ateh jgn marah. Bila kita nak turun ni.

Insyallah nanti lepas settel semua yg mustahak baru boleh aktif balik mcm selalu.He,he,he....
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #4 on: June 27, 2011, 08:05:01 PM »
moral off the story...
kalau nak main bagus kena la cuti panjang....
paling koman 3 bulan untuk break 90...
kalau 6 bulan agak2 break berapa ek?

Fuhhhh sampai terngeliat2 urat-urat ni maklumlah dah lama cuti ghairah dia lebih skit. Tu yg score ok skit kot.

P/S
Acak harap2 ko jgn sembelih lebey2 sudah lar kat Melaka nanti...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #5 on: June 27, 2011, 09:52:27 PM »
........LEBIH KURANG BEGINI LAH CERITE NYE......saya ada melihat dalam national geography tentang bagaimana sekoq cayman yang dcuba nak menangkap sekoq ulaq anakonda , tapi last2 cayman tu yang kena telan dek anakonda...............JADIK ATEH PUN SEGHUPE LE.......
.........kahkahkah........
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #6 on: June 27, 2011, 10:14:23 PM »
........LEBIH KURANG BEGINI LAH CERITE NYE......saya ada melihat dalam national geography tentang bagaimana sekoq cayman yang dcuba nak menangkap sekoq ulaq anakonda , tapi last2 cayman tu yang kena telan dek anakonda...............JADIK ATEH PUN SEGHUPE LE.......
.........kahkahkah........

Siapa yg telan siapa tu abangbongsu?. Ha,ha,ha..

P/S
T/kasih kat Abgbongsu dan Ajoy bagi tip cara putting yg betul kat Awana dulu...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #7 on: June 28, 2011, 03:26:18 PM »
........LEBIH KURANG BEGINI LAH CERITE NYE......saya ada melihat dalam national geography tentang bagaimana sekoq cayman yang dcuba nak menangkap sekoq ulaq anakonda , tapi last2 cayman tu yang kena telan dek anakonda...............JADIK ATEH PUN SEGHUPE LE.......
.........kahkahkah........

Siapa yg telan siapa tu abangbongsu?. Ha,ha,ha..

P/S
T/kasih kat Abgbongsu dan Ajoy bagi tip cara putting yg betul kat Awana dulu...

.............kasih mu diterima kembali..................huhuhuhu..... :'( :'( :'(  (cayman tu yang nangis)
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline ari79

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 336
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 14
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #8 on: June 30, 2011, 12:11:10 PM »
Ateh!! I miss youuuu hehehehe  ;D

Facebook: Precision Design
email: ariprecision@gmail.com
Mari main Golf dengan Interior designer!! ;D

Offline shah7710

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 643
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelabu Malami
  • Handicap: 24
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #9 on: June 30, 2011, 12:26:14 PM »
bile le dpt menebas bersama ayam ateh nie..lama x kasi stroke kt dia..hehe
Bila la nak bagus nie..

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #10 on: June 30, 2011, 11:21:51 PM »
Ari79, i miss u to. He,he,he...

Syah7710 nextweek ler kita set main bisness tgh masukkk ni....
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #11 on: July 23, 2011, 01:09:05 PM »

Kelmarin main teruk (Nilai Spring), semalam score teruk gak 100 (BGR), nextweek tak tahulah brapa score aku iskh,iskh,iskh... :'( :'(

P/S
Bulan posa ni hcap naik balik kot....
« Last Edit: July 23, 2011, 01:11:16 PM by Ateh »
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #12 on: July 23, 2011, 01:59:34 PM »

Kelmarin main teruk (Nilai Spring), semalam score teruk gak 100 (BGR), nextweek tak tahulah brapa score aku iskh,iskh,iskh... :'( :'(

P/S
Bulan posa ni hcap naik balik kot....


dah kira compem ke ni? main tempat sama ka?

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #13 on: July 23, 2011, 02:08:23 PM »

Kelmarin main teruk (Nilai Spring), semalam score teruk gak 100 (BGR), nextweek tak tahulah brapa score aku iskh,iskh,iskh... :'( :'(

P/S
Bulan posa ni hcap naik balik kot....


dah kira compem ke ni? main tempat sama ka?

Aku ikut jer, pasal x lama lagi posa kena cuti main golf.... 8)
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline benzuri

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 8
Re: Mengejutkan, pelik, hairan pun ada
« Reply #14 on: August 01, 2011, 11:47:03 AM »
moral off the story...
kalau nak main bagus kena la cuti panjang....
paling koman 3 bulan untuk break 90...
kalau 6 bulan agak2 break berapa ek?

  ;D ;D ;D