Author Topic: Jepun dilanda tsunami...  (Read 2203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Jepun dilanda tsunami...
« on: March 13, 2011, 09:32:04 AM »
Jepun dilanda tsunami yg mengorbankan hampir 1300 orang dahsyat sungguh bencana ini bila melihat kaca tv kapal yg begitu besar, lori dan kenderaan yg lain hanyut menunjukkan kuatnya deras malah diburukkan lagi kebocoran loji nuklear juga satu lagi bencana. Harap2 peristiwa ini menjadi iktibar pada diri kita dan bertapa beruntungnya kita dianugerahkan negara bertuah ini Allah SWT hanya menguji banjir sahaja... :'(
« Last Edit: March 13, 2011, 09:38:49 AM by Ateh »
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 961
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #1 on: March 13, 2011, 10:04:03 AM »
alhamdulillah, syukur kehadrat illahi.


p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #2 on: March 13, 2011, 05:08:01 PM »
Aikk dah lama potong tau, nak kasi potong lagikkk... :-[
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9710
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #3 on: March 13, 2011, 10:54:42 PM »
p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh

Knapa ... Ateh punya HC nak kena kasi potong ke?

Errr!! Nizam ... hang nyer ..takkan masih kat 24 lagik?

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 961
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #4 on: March 13, 2011, 11:22:03 PM »
p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh

Knapa ... Ateh punya HC nak kena kasi potong ke?

Errr!! Nizam ... hang nyer ..takkan masih kat 24 lagik?
ateh dh main 16 dah bos hehee.....

kawan nk dapat score gross 100 pun payah bos huhu....
tuhari main kat tasik puteri dgn bdr ram pun abih kena titik, sampai bosan dia tgu kat green hehe
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #5 on: March 14, 2011, 12:01:38 AM »
p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh

Knapa ... Ateh punya HC nak kena kasi potong ke?

Errr!! Nizam ... hang nyer ..takkan masih kat 24 lagik?
ateh dh main 16 dah bos hehee.....

kawan nk dapat score gross 100 pun payah bos huhu....
tuhari main kat tasik puteri dgn bdr ram pun abih kena titik, sampai bosan dia tgu kat green hehe

Cit' aritu main kat Kundang Lake GCC score akukan 97 score kau 96 kau menang 1 stroke kau yg patut kasi potong tau. He,he,he... 8)
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9710
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #6 on: March 14, 2011, 12:04:08 AM »
p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh

Knapa ... Ateh punya HC nak kena kasi potong ke?

Errr!! Nizam ... hang nyer ..takkan masih kat 24 lagik?
ateh dh main 16 dah bos hehee.....

kawan nk dapat score gross 100 pun payah bos huhu....
tuhari main kat tasik puteri dgn bdr ram pun abih kena titik, sampai bosan dia tgu kat green hehe

Dah main 16 eh? .....

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9710
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #7 on: March 14, 2011, 12:06:59 AM »
p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh

Knapa ... Ateh punya HC nak kena kasi potong ke?

Errr!! Nizam ... hang nyer ..takkan masih kat 24 lagik?
ateh dh main 16 dah bos hehee.....

kawan nk dapat score gross 100 pun payah bos huhu....
tuhari main kat tasik puteri dgn bdr ram pun abih kena titik, sampai bosan dia tgu kat green hehe

Cit' aritu main kat Kundang Lake GCC score akukan 97 score kau 96 kau menang 1 stroke kau yg patut kasi potong tau. He,he,he... 8)

Skor saya mmg 96 ke atas  ..... Tp Ateh, aritu saya rasa hang main tarik tarik lahhh ... macam sengaja je kasi buang stroke!!!

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #8 on: March 14, 2011, 12:13:24 AM »
p/s itu hc kasi potong lg aarrrr heheh

Knapa ... Ateh punya HC nak kena kasi potong ke?

Errr!! Nizam ... hang nyer ..takkan masih kat 24 lagik?
ateh dh main 16 dah bos hehee.....

kawan nk dapat score gross 100 pun payah bos huhu....
tuhari main kat tasik puteri dgn bdr ram pun abih kena titik, sampai bosan dia tgu kat green hehe

Cit' aritu main kat Kundang Lake GCC score akukan 97 score kau 96 kau menang 1 stroke kau yg patut kasi potong tau. He,he,he... 8)

Skor saya mmg 96 ke atas  ..... Tp Ateh, aritu saya rasa hang main tarik tarik lahhh ... macam sengaja je kasi buang stroke!!!

Ini jujur punya pengakuan belum layak nak pegang hc16 strong 20 layak kot.... ::)

Tapi kalau kat Danau score aku 100 kat Monterez 92 kalau kat Kundang 97 kat Nilai Spring 94 kira hc brapa yek?.
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #9 on: March 14, 2011, 12:15:20 AM »
So far my best score Bkt. Kemuning... ;D
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9710
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #10 on: March 14, 2011, 12:16:35 AM »
Tapi kalau kat Danau score aku 100 kat Monterez 92 kalau kat Kundang 97 kat Nilai Spring 94 kira hc brapa yek?.

Yg skor2 bawah 90 tuu, taknak plak hang citer eh?  ;)

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Jepun dilanda tsunami...
« Reply #11 on: March 14, 2011, 12:19:02 AM »
Tapi kalau kat Danau score aku 100 kat Monterez 92 kalau kat Kundang 97 kat Nilai Spring 94 kira hc brapa yek?.

Yg skor2 bawah 90 tuu, taknak plak hang citer eh?  ;)

Opppsss terlupa lak itulah my best score. He,he,he... ;D
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...