Author Topic: THE KAKIGOLF TEAM!  (Read 16434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dzularmor

  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 244
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • HP: 0193837127
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #15 on: January 15, 2010, 09:45:10 AM »
Dalam dunia ni, kalau ada banyak benda apa pun, samada kita terlalu pemurah dan kasi orang lain atau orang tau kita banyak benda, depa minta.

Dalam dunia golf, kita ada satu protokol yang mana kita minta daripada orang yang tak ada, walhal kita yang ada banyak....

KITA MINTA STROK DARIPADA ORANG YANG KURANG HANDICAP DIA. LAGI KURANG HANDICAP DIA, LAGI BANYAK KITA MINTA.

Golf is the only game beside chess, yang boleh dimain selagi ada hayat. Orang tua umuq 80 tahun pun boleh turun padang....
dzularmor

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #16 on: January 15, 2010, 02:25:33 PM »
Yes Sir, agree...totally agree hehe.... O0 Golf is a game for gentlemen  O0

Offline Nikki Ardilla

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 15
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Kelab Golf Seri Selangor/PGMS
  • Handicap: 10
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #17 on: July 08, 2010, 11:35:40 AM »
Yup heard about your club thru a friend of mine..looking forward

Offline rohaida

  • Newbie
  • Posts: 5
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Female
  • Club: none
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
apa pun mahu pasti boleh
« Reply #18 on: June 14, 2011, 05:55:41 PM »
ok la tu jika ada minat apa pun boleh...

Offline Ali Helmi

  • Newbie
  • Posts: 16
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Xde keja lain..golf manjang :p
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #19 on: January 18, 2012, 02:38:07 PM »
setuju...protokol kena jaga juga
thats make golf different from rest...tp sikit2 punya protokol no hal lah

Offline Abanguda56

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Clearwater Golf GR
  • Handicap: 22
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #20 on: February 01, 2014, 06:39:18 PM »
Assalamualaikum and very good everning,hope everybody enjoy of your golf today,I had played at the Royal Perak Golf Club today,with the score of 95/hc 22,really enjoyed the game even I'm not win the game vs my flight members,he he he

Offline Abanguda56

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Clearwater Golf GR
  • Handicap: 22
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #21 on: February 01, 2014, 06:44:24 PM »
 :)Assalamualaikum and very good evening....apa khabar kakigolf semua,teman baru jer join wall ini,harap2 dapat berjumpa dgn kakigolf yg lain...teman golfing ni as social golfer ajer laa,selamat beriadah dgn game kegemaran ramai ni....

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #22 on: February 01, 2014, 08:41:35 PM »
:)Assalamualaikum and very good evening....apa khabar kakigolf semua,teman baru jer join wall ini,harap2 dapat berjumpa dgn kakigolf yg lain...teman golfing ni as social golfer ajer laa,selamat beriadah dgn game kegemaran ramai ni....

...Walaikumsalam....meh le ,Wak boleh layan lebih-lebih lagi klu datang ke RKKC.....tak cukup bola pm je

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #23 on: May 30, 2014, 11:44:16 AM »
Dalam dunia ni, kalau ada banyak benda apa pun, samada kita terlalu pemurah dan kasi orang lain atau orang tau kita banyak benda, depa minta.

Dalam dunia golf, kita ada satu protokol yang mana kita minta daripada orang yang tak ada, walhal kita yang ada banyak....

KITA MINTA STROK DARIPADA ORANG YANG KURANG HANDICAP DIA. LAGI KURANG HANDICAP DIA, LAGI BANYAK KITA MINTA.

Golf is the only game beside chess, yang boleh dimain selagi ada hayat. Orang tua umuq 80 tahun pun boleh turun padang....

.......minta lah banyak mana nakkk........huhuhu.......... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline nuarsabah78

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: SSGCC
  • Handicap: 22
Salam Perkenalan
« Reply #24 on: December 07, 2014, 03:03:00 PM »
Salam persahabatan buat semua kakigolf......Saya Anwar baru perpindah ke KL drpd Sabah.....Baru setahun jagung dalam arena golf ni...
mudah@an dapat tunjuk ajar dari sifu2 disini...

Offline aliassaad

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #25 on: January 26, 2015, 01:53:57 PM »
As salam KakiGolf team members. Thank you for accepting me as part of the team. I've layed off golf for almost 7 years and am now just picking up the game again. Hv lost most of my touch and needs to start all over again. So pls consider me a newbie again. Dah cuba pukul2 kat driving range...hancusss stroke. Timing dgn rythm sume dh lari. Anyway its good to be back in a golf community. My name is Alias and i'm 56 years young.

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9680
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #26 on: January 27, 2015, 09:33:49 PM »
As salam KakiGolf team members. Thank you for accepting me as part of the team. I've layed off golf for almost 7 years and am now just picking up the game again. Hv lost most of my touch and needs to start all over again. So pls consider me a newbie again. Dah cuba pukul2 kat driving range...hancusss stroke. Timing dgn rythm sume dh lari. Anyway its good to be back in a golf community. My name is Alias and i'm 56 years young.

Welcome to the club .... You're more than welcome to join us in any of our activities... Stay active & enjoy your golf! 

Offline solomon

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Health and wealth
  • Club: none
  • Handicap: 21
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #27 on: May 12, 2015, 09:47:40 AM »
Hi.., hi.. to all Kaki golf

I'm new to golf... Just started 2months but vry hardworking to my best all the times..
I have enter to course there where I see my failur part, cos comes to range I'm doing good but course, tats it!! All gone.

Anyway I'm frm Jb if any friends here wanna arrange for range or course.. I'm ready  8) 8)

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #28 on: March 09, 2016, 07:57:41 PM »
Best forum ni.. mula2 blaja pukul bola dgn geng2 kakigolf ni lah.. dari hcp24 skang dah trun sikit ke hcp 21.. tq sifoo2 kakigolf yg banyak mngajar erti autoscript.. tq2  O0
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9680
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: THE KAKIGOLF TEAM!
« Reply #29 on: March 09, 2016, 08:42:30 PM »
Best forum ni.. mula2 blaja pukul bola dgn geng2 kakigolf ni lah.. dari hcp24 skang dah trun sikit ke hcp 21.. tq sifoo2 kakigolf yg banyak mngajar erti autoscript.. tq2  O0
Samalah ... tapi saya blaja dgn salah org ... blaja ngn Pak Ngah - tu yg skrg ni forever 24

Sent from KakiGolf Mobile Apps