Author Topic: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf  (Read 3025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #15 on: June 24, 2010, 08:26:53 AM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....

hang tgk gambaq avatar tu man, perot tejojol lagi,  ;D ;D ;D ;D
kmfm jantan tulen man, kaki main besar nie...
best arrr dpt blaja dgn hang azrin, nanti trun lai bgtau erk,
banyak lagi nak blaja dgn hang nie...  ;)


Mana la aku tau....
ada tu letak avatar pompuan, tapi jantan....
ada yang letak tengkorak, memang betul...
ni egon letak gambar jantan...kot2 buah hati dia...:P




eeehhhheemmmmmmm........


kenapa 5zal??? kering tekak ker????
minum air suam banyak2....cuaca tak menentu sekarang...


gulpp.....man...aku th la hantaran x diterima man... >:D >:D >:D

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #16 on: June 26, 2010, 01:47:15 AM »
Perghhh pandai la ko nokia ... nak belajar dari aku konon... aku yang nak belajar dari ko... aku tak panadia main tarik2 ni... tolak2 aje....

P/S: nokia.. bila aku boleh try dapatkan balik geran kereta aku....

geran keta sy tolong pegang jer aritu, tp da bg kat boss mfg,
pi mintak kat dia, nanti set la lagi dgn pro irwan n boss mfg, pape roger k...   ;)
nokia737 - main tarik2 xpandai, kalau tarik keta penah wat keje tu dulu, ikut2 org  ;D
« Last Edit: June 26, 2010, 01:49:03 AM by nokia737 »
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #17 on: March 20, 2016, 12:37:09 PM »
 ;)

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #18 on: March 20, 2016, 01:12:50 PM »
Hahaahaa.. tegelak baca thread ni.. mcm2 cara nak memperkenalkan diri
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #19 on: March 20, 2016, 02:17:39 PM »


Hahaahaa.. tegelak baca thread ni.. mcm2 cara nak memperkenalkan diri

Tapi jgn percaya apa yg dibaca taw ... Kitaorg ni main gop suci lg menyucikan ...

Sent from KakiGolf Mobile Apps