Author Topic: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf  (Read 4795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« on: June 22, 2010, 09:16:06 PM »
Salam,

Saya tak tahu la cerita saya best ke tak...

Tapi hari ni dalam sejarah pertama sekali saya bermain golf dengan otai2 Kakigolf.. MFG, NOKIA and pro-irwan di monterez.. Dengan handicap saya yang 20 saya gagahkan juga bermain dgn mereka... habis saya bawak buku ASB, sijil premium BSN, Geran kereta dan apa yang saya ada sebab saya dengar diorang ni main besar.... Takut gak saya balik dengan pakai seluar dalam ajer.. tapi saya gagahkan juga...

Tapi pengalaman bermain dengan mereka memang menakjubkan.. gelak sampai kejang urut mulut... Walaupun kalah tapi pengalaman tidak akan saya lupakan....

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #1 on: June 22, 2010, 09:45:35 PM »
Salam,

Saya tak tahu la cerita saya best ke tak...

Tapi hari ni dalam sejarah pertama sekali saya bermain golf dengan otai2 Kakigolf.. MFG, NOKIA and pro-irwan di monterez.. Dengan handicap saya yang 20 saya gagahkan juga bermain dgn mereka... habis saya bawak buku ASB, sijil premium BSN, Geran kereta dan apa yang saya ada sebab saya dengar diorang ni main besar.... Takut gak saya balik dengan pakai seluar dalam ajer.. tapi saya gagahkan juga...

Tapi pengalaman bermain dengan mereka memang menakjubkan.. gelak sampai kejang urut mulut... Walaupun kalah tapi pengalaman tidak akan saya lupakan....


Errrrr!!!! Handicap 20?  ..................  ;D

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #2 on: June 22, 2010, 10:04:06 PM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #3 on: June 22, 2010, 10:20:58 PM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....

36, Jantan ..  8)

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #4 on: June 22, 2010, 11:15:12 PM »
TULENNNN BANGGGGG!!!.... mmg 20 la .. dah test sebelah ptg... cuma ptg score aku terbalik ngan sebelah pagi...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #5 on: June 22, 2010, 11:44:24 PM »
TULENNNN BANGGGGG!!!.... mmg 20 la .. dah test sebelah ptg... cuma ptg score aku terbalik ngan sebelah pagi...

Hahaha!! Ko main tarik2 kot!!!  ;) Kena main 3, 4 round lagi ngn hang, skali ngn Irwan!!! ....

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #6 on: June 23, 2010, 12:03:25 AM »
TULENNNN BANGGGGG!!!.... mmg 20 la .. dah test sebelah ptg... cuma ptg score aku terbalik ngan sebelah pagi...

Hahaha!! Ko main tarik2 kot!!!  ;) Kena main 3, 4 round lagi ngn hang, skali ngn Irwan!!! ....

Apahal Bro...sampai 3-4 kali kena main...macam nak tarik balik $$$ yang kena ngap semalam ke???? :P
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #7 on: June 23, 2010, 12:39:06 AM »
TULENNNN BANGGGGG!!!.... mmg 20 la .. dah test sebelah ptg... cuma ptg score aku terbalik ngan sebelah pagi...

Hahaha!! Ko main tarik2 kot!!!  ;) Kena main 3, 4 round lagi ngn hang, skali ngn Irwan!!! ....

Apahal Bro...sampai 3-4 kali kena main...macam nak tarik balik $$$ yang kena ngap semalam ke???? :P

Abis tu!!! Sampai buku ASB anak aku pun tergadai!!!

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #8 on: June 23, 2010, 01:14:30 AM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....

hang tgk gambaq avatar tu man, perot tejojol lagi,  ;D ;D ;D ;D
kmfm jantan tulen man, kaki main besar nie...
best arrr dpt blaja dgn hang azrin, nanti trun lai bgtau erk,
banyak lagi nak blaja dgn hang nie...  ;)

TULENNNN BANGGGGG!!!.... mmg 20 la .. dah test sebelah ptg... cuma ptg score aku terbalik ngan sebelah pagi...

Hahaha!! Ko main tarik2 kot!!!  ;) Kena main 3, 4 round lagi ngn hang, skali ngn Irwan!!! ....

Apahal Bro...sampai 3-4 kali kena main...macam nak tarik balik $$$ yang kena ngap semalam ke???? :P

Abis tu!!! Sampai buku ASB anak aku pun tergadai!!!

bro boss - skang kat malaysia nie kan megasale, diskaun up to 70%  ;D ;D ;D
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #9 on: June 23, 2010, 03:34:51 AM »
Perghhh pandai la ko nokia ... nak belajar dari aku konon... aku yang nak belajar dari ko... aku tak panadia main tarik2 ni... tolak2 aje....

P/S: nokia.. bila aku boleh try dapatkan balik geran kereta aku....

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #10 on: June 23, 2010, 09:52:07 AM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....

hang tgk gambaq avatar tu man, perot tejojol lagi,  ;D ;D ;D ;D
kmfm jantan tulen man, kaki main besar nie...
best arrr dpt blaja dgn hang azrin, nanti trun lai bgtau erk,
banyak lagi nak blaja dgn hang nie...  ;)


Mana la aku tau....
ada tu letak avatar pompuan, tapi jantan....
ada yang letak tengkorak, memang betul...
ni egon letak gambar jantan...kot2 buah hati dia...:P
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #11 on: June 23, 2010, 02:11:40 PM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....

hang tgk gambaq avatar tu man, perot tejojol lagi,  ;D ;D ;D ;D
kmfm jantan tulen man, kaki main besar nie...
best arrr dpt blaja dgn hang azrin, nanti trun lai bgtau erk,
banyak lagi nak blaja dgn hang nie...  ;)


Mana la aku tau....
ada tu letak avatar pompuan, tapi jantan....
ada yang letak tengkorak, memang betul...
ni egon letak gambar jantan...kot2 buah hati dia...:P




eeehhhheemmmmmmm........

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #12 on: June 23, 2010, 02:41:19 PM »
Huh... ada ke buat rumours aku ni aweks..... adusss... chokia.. ehhh nokia.... cuba habaq aku ni jantan ke betina... tapi MFG dah bagi aku HCP 36... menarik tu...

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #13 on: June 23, 2010, 03:15:19 PM »
Apasal Bro dengan HC dia? patut main 30 ke? :P

By the way, egon ni pompuan ke jantan tulen? awwwwwww....

hang tgk gambaq avatar tu man, perot tejojol lagi,  ;D ;D ;D ;D
kmfm jantan tulen man, kaki main besar nie...
best arrr dpt blaja dgn hang azrin, nanti trun lai bgtau erk,
banyak lagi nak blaja dgn hang nie...  ;)


Mana la aku tau....
ada tu letak avatar pompuan, tapi jantan....
ada yang letak tengkorak, memang betul...
ni egon letak gambar jantan...kot2 buah hati dia...:P




eeehhhheemmmmmmm........


kenapa 5zal??? kering tekak ker????
minum air suam banyak2....cuaca tak menentu sekarang...
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Pengalaman Pertama Kali Bermain dgn otai2 kakigolf
« Reply #14 on: June 24, 2010, 03:41:59 AM »

Abis tu!!! Sampai buku ASB anak aku pun tergadai!!!

bro boss - skang kat malaysia nie kan megasale, diskaun up to 70%  ;D ;D ;D

Ungkit eh!!!