Author Topic: motor berkuasa besar  (Read 22630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ajiz

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Sana Sini
  • Handicap: 14
Re: motor berkuasa besar
« Reply #60 on: September 04, 2013, 03:16:38 PM »
Salam bro!!!

Ada sorg kat sini yg main moto besar, nick dia AP ... Cuba hang PM dia ... Mungkin dia boley beri jawapan...

Saya 20 tahun dulu adalah gak berjinak2 ngn moto2 besar ni, tapi time tu bru kawin, tapi lepaih dpt anak saya lelama kurang naik moto .. so last2 jual ...

Saya naik moto sejak time kat kolej dulu ... time tu bawak moto Suzuki scrambler 125 warna merah (Hehehe!!! Ingat lagi tu!!)  ... Siap bagi nama lagi tu ... Suziku!!!  ;)

Pas dah keje lebih kurang 5 tahun, tangan gatal, beliklah moto Suzuki GS1000 (lebih kurang camtu-lah), pastu tu tuka ngn GS1100R (GS ke GSX tak ingat dah), pastu moto yg last pakai Honda Magna 700 ... Nah! ni ha dia gambo zaman muda2 ngn moto kesayangan yg aku sangkakan glamour tp sebenarnya bukan ..  8) ;D



... Tapi bebalik kpd kenapa mat2 moto besau ni tak main golf? ... Hmmm!!! Betul gak kata hang tu ... Sbb adik ipar saya (main super bike) ngn abg ipar saya (yg ni kaki harley pulak) .. dua2 eko ni tak main golf ..

(Mana pi gambo2 lama2 time aku jadi mat moto dulu? ... Bini kasi buang kot!)

Perghhh!!!!!! Hebat boss  ;D

Offline Aezam

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 57
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 18
Re: motor berkuasa besar
« Reply #61 on: September 07, 2013, 01:10:33 PM »
Ni zaman bile ni bozzz?  ;D
"Nobody ever looked up and saw a good shot."

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9670
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: motor berkuasa besar
« Reply #62 on: September 10, 2013, 09:21:06 AM »
Ni zaman bile ni bozzz?  ;D

Jaman muda2 tu.. :-p