Author Topic: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!  (Read 4232 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline DJ

  • Full Member
  • **
  • Posts: 100
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Lets Be Friends....
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« on: February 12, 2010, 05:29:35 PM »
CLEAN YOUR KIDNEYS WITH LESS THAN $1.00

Years pass by and our kidneys are filtering the blood by removing salt, poison and any unwanted entering our body. With time, the salt accumulates and this needs to undergo cleaning treatments. 

How are we going to do this?

It is very easy, first take a bunch of parsley and wash it clean.. 

Then cut it in small pieces and put it in a pot and pour clean water and boil it for ten minutes and let it cool down and then filter it and pour in a clean bottle and keep it inside refrigerator to cool.

Drink one glass daily and you will notice all salt and other accumulated poison coming out of your kidney by urination. Also you will be able to notice the difference which you never felt before.

Parsley is known as best cleaning treatment for kidneys and it is natural!



Please forward to all your friends!


DJ   O0 O0 O0

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3916
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #1 on: February 12, 2010, 06:03:22 PM »
thanks DJ. ni nak kena try. balik dari ofis satgi, nak singgah kedai. isuk nak try.

(err DJ, takdak side effects ka? kot-kot lepas minum tiga hari berturut-turut, drive jadi terkuat sangat ka, chipping 30 kaki pun terus menjunam masuk ka >:D >:D...)
« Last Edit: February 12, 2010, 06:05:30 PM by pakngah »
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline DJ

  • Full Member
  • **
  • Posts: 100
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Lets Be Friends....
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #2 on: February 12, 2010, 07:33:34 PM »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

maybe jadi... BATANG KALI......

 >:D >:D >:D >:D >:D >:D

SADLY No side effect to our golf game la bro...

So jangan harap lepas tu , can drive 360mtrs, 20ft put in one put...  ;D ;D ;D

HOPE IT WILL HELP EVERYBODY ERE....



DJ   O0 O0 O0

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 8861
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #3 on: February 13, 2010, 01:56:01 AM »
Will give it a try!!! ... Thanks bro!!!

Offline dino

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 55
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KGPA
  • Handicap: 22
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #4 on: February 17, 2010, 12:28:00 PM »
minta maaf bertanya....daun parsley ni sama dengan daun sop ke....or daun ketumbar.....? gambar ilustrusi nampak mcm kenal...TQ

Offline DJ

  • Full Member
  • **
  • Posts: 100
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Lets Be Friends....
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #5 on: February 20, 2010, 10:11:36 AM »
BRO DINO...

Hmmmmmmmm...................

BAWA GAMBAR KAT PASAR N TUNJUK KAT POMPUAN JUAL SAYUR... kakakakaka...

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:D >:D >:D >:D >:D :D :D :D :D :D

Soreeeeeee Bro... I duno the malay name lah of this daun.... :o :o :o


DJ   O0 O0 O0

Offline dino

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 55
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KGPA
  • Handicap: 22
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #6 on: February 22, 2010, 11:59:20 PM »
DJ....

Thank you for your sincere information....hopefully if there are other members who are reading this article can tolong me...lah

Sesiapa yang tahu boleh bantu......terutama kakak kakak golfer tu

Offline dzularmor

  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 244
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • HP: 0193837127
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #7 on: February 23, 2010, 08:40:29 AM »
Betul la tu, daun sup. normally i buat ulam je daun ni. dgn batang2 dia i kunyah. sedap. buat air minum memang bagus.

actually, any daun, any sayur good to eat fresh. kalau masak kena hirup kuah sbb khasiat dah jadi kuah.

kalau kawan kita drive 360m takpe, takut dia drive 360km/hr la pulok
dzularmor

Offline DJ

  • Full Member
  • **
  • Posts: 100
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Lets Be Friends....
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #8 on: February 23, 2010, 10:37:34 PM »
YESSSSSSSS ...... Da tanya and its CONFIRM .... DAUN SOUP !!!

Hope that helps.....



DJ   O0 O0 O0

Offline Cosh

  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 394
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Enjoy the game, you shall play good golf
  • Handicap: 10
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #9 on: February 24, 2010, 01:24:36 PM »
kawan2 kalu memilih sayur, hati2 ok, sekarang byk yang pakai racun.. so kebiasan nyer kalu sayur tu buruk (dari segi ade serangga makan) itu kire sayur elok, sebab binatang sanggup makan, kalu sayur tu lawa sangat.. macam baruuuuuuuuuuuu je.. hati hati, basuh bersih2 tau
-Billy-

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 8861
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #10 on: February 24, 2010, 01:40:17 PM »
kawan2 kalu memilih sayur, hati2 ok, sekarang byk yang pakai racun.. so kebiasan nyer kalu sayur tu buruk (dari segi ade serangga makan) itu kire sayur elok, sebab binatang sanggup makan, kalu sayur tu lawa sangat.. macam baruuuuuuuuuuuu je.. hati hati, basuh bersih2 tau

Saya pong camtu gak!  Kalau pilih sayur2, saya akan plih ada tanda2 kena makan serangga, tu yg saya pilih ... Tapi kena berwaspada gak, sbb skrg ni mmg ada sindiket yg jual sayur2 tak laku kat pasar borong, diaorg repack dan jual balik ...

Offline HiRo HisYaMuRA

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 577
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Shank, Duck, Duff, Slice....Dah rasa dah...
  • Handicap: 20
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #11 on: February 24, 2010, 02:00:21 PM »
kawan2 kalu memilih sayur, hati2 ok, sekarang byk yang pakai racun.. so kebiasan nyer kalu sayur tu buruk (dari segi ade serangga makan) itu kire sayur elok, sebab binatang sanggup makan, kalu sayur tu lawa sangat.. macam baruuuuuuuuuuuu je.. hati hati, basuh bersih2 tau

Saya pong camtu gak!  Kalau pilih sayur2, saya akan plih ada tanda2 kena makan serangga, tu yg saya pilih ... Tapi kena berwaspada gak, sbb skrg ni mmg ada sindiket yg jual sayur2 tak laku kat pasar borong, diaorg repack dan jual balik ...

Tuan Billy,
Camne pulak kalau ulat tu dah makan part yang elok dan tinggal part yang tak elok je kat kita....yang bahagian ada racun tu??? ;D
"Air yang tenang......."

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1299
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #12 on: February 24, 2010, 02:45:36 PM »
  makan ulat tu.............[size=12pt][/size] >:D >:D
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline dino

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 55
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KGPA
  • Handicap: 22
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #13 on: February 25, 2010, 01:28:29 PM »
kerana dah confirm...satu bundle daun sop sudah di rebus dan di sejukkan tapi x leh masuk dalam tekak......i think it should be made as a soup...baru  OK....yang penting  boleh masuk dalam badan

Offline DJ

  • Full Member
  • **
  • Posts: 100
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Lets Be Friends....
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: CLEAN YOUR KIDNEYS !!!
« Reply #14 on: February 25, 2010, 01:31:44 PM »
BRUDEER DINO...

U TRY 2 STYLE LAH.... make soup and another is as per instruction.. if you make soup.. too much water(tak concentrate)  tak der power to clean your kdineys la...

 ;D ;D ;D


DJ   O0 O0 O0