Author Topic: De Nine Seremban 2  (Read 4958 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Aji

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 61
  • Cookie Points +0/-0
De Nine Seremban 2
« on: January 28, 2010, 09:26:26 AM »
Minta bantuan sket....
Nak tanya kalau ada sapa2 pernah sampai kat tempat ni ?

setakat info yang diketahui adalah,

> 9hole
> buggy
> weekdays - less then rm15 (jalan kaki) utk 9hole....

sejauh mana kebenarannya waallahualam....

Offline dzularmor

  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 244
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • HP: 0193837127
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #1 on: January 28, 2010, 11:05:36 PM »
A nine-hole course, attactive driving range.

Weekday: RM28 (9-holes)
Weekend & PH: RM38 (9-holes)
Weekday: RM38 (18-holes)
Weekend & PH: RM48 (18-holes)

(GF, Buggy, Golfer's Ins. + Tax)
dzularmor

Offline dzularmor

  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 244
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • HP: 0193837127
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #2 on: January 28, 2010, 11:08:45 PM »
OOOpssss, lupa nak habaq pi, rate tu rate AGS. Tambah 10-15 hinggit kalu bukan AGS member.

sorry no...
dzularmor

Offline Aji

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 61
  • Cookie Points +0/-0
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #3 on: February 01, 2010, 05:36:59 PM »
TQ abg dzul....

dah g sana jumaat lepas,
sama jer rate yg abg kasi ni - non AGS....

kureng sket dari segi maintainance ia,
dari satu t-box ke t-box yg lain agak 'lost' sebab tada signboard....

green ok takla teruk sangat....
for rm28 with buggy 9hole.....
memang berbaloi la.....


Offline mrkembara

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 22
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #4 on: March 10, 2010, 11:34:56 PM »
last week main kat sini, dah naik harganya RM60, sekarang dibawah management baru... rumput dah tak panjang.. maintenance pun dah okey...

Offline HiRo HisYaMuRA

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 577
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Shank, Duck, Duff, Slice....Dah rasa dah...
  • Handicap: 20
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #5 on: March 11, 2010, 08:45:34 AM »
last week main kat sini, dah naik harganya RM60, sekarang dibawah management baru... rumput dah tak panjang.. maintenance pun dah okey...

Tuan,
Takde gambar ke? mana la tau kot tersesat kat sana ;D
"Air yang tenang......."

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #6 on: January 27, 2011, 02:05:22 AM »
last week main kat sini, dah naik harganya RM60, sekarang dibawah management baru... rumput dah tak panjang.. maintenance pun dah okey...

RM60/= utk weekday atau weekend ... 9 hole or 18 hole?

Next week mungkin ke rumah sepupu kat Rasah Kemayan, lepak sana... kalau boring2 ingat boley lah layan 9 lubang!

Offline rashid.ramlan

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 24
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #7 on: January 28, 2011, 11:43:09 AM »
salam & selamat sejahtera sume..

saje nak share on Rasah Kemayan's rate..
Rates for 2 person (twin) (buggy):
weekdays rm63 (9holes) / rm84 (18holes)
weekend  rm94 (9holes) / rm126 (18holes)

Jalan kaki (sorang)
weekdays rm10.50 (9holes) / rm21 (18holes)
weekend rm21 (9holes) / rm42 (18holes)

Trolley rental - rm5

Harap dapat membantu...
Tq..


/rashid.ramlan

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9665
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #8 on: August 29, 2013, 07:00:12 PM »
salam & selamat sejahtera sume..

saje nak share on Rasah Kemayan's rate..
Rates for 2 person (twin) (buggy):
weekdays rm63 (9holes) / rm84 (18holes)
weekend  rm94 (9holes) / rm126 (18holes)

Jalan kaki (sorang)
weekdays rm10.50 (9holes) / rm21 (18holes)
weekend rm21 (9holes) / rm42 (18holes)

Trolley rental - rm5

Harap dapat membantu...
Tq..


/rashid.ramlan

Buka lagi ke course ni? Bkn apa tanya sbb my sis in law baru pindah ke Rasah Kemayan, so kalau course ni masih bukak boleh lah bawak set golf skali kalau ke rmh my sis in law ..
« Last Edit: August 29, 2013, 07:03:03 PM by mrfeelgood »

Offline mrjaafar

  • Newbie
  • Posts: 10
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 15
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #9 on: August 30, 2013, 12:57:59 PM »
salam & selamat sejahtera sume..

saje nak share on Rasah Kemayan's rate..
Rates for 2 person (twin) (buggy):
weekdays rm63 (9holes) / rm84 (18holes)
weekend  rm94 (9holes) / rm126 (18holes)

Jalan kaki (sorang)
weekdays rm10.50 (9holes) / rm21 (18holes)
weekend rm21 (9holes) / rm42 (18holes)

Trolley rental - rm5

Harap dapat membantu...
Tq..


/rashid.ramlan

Buka lagi ke course ni? Bkn apa tanya sbb my sis in law baru pindah ke Rasah Kemayan, so kalau course ni masih bukak boleh lah bawak set golf skali kalau ke rmh my sis in law ..


Dah jadi makam rasanya, tak pun tempat jin bersinggah ......Hehehe!

Offline azmibakar

  • Newbie
  • Posts: 25
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 16
Re: De Nine Seremban 2
« Reply #10 on: August 30, 2013, 04:43:36 PM »
last week main kat sini, dah naik harganya RM60, sekarang dibawah management baru... rumput dah tak panjang.. maintenance pun dah okey...

Ok ke tempat ni?