Author Topic: Kaki Foto, Kaki Wayang, Kaki Bowling, Kaki Lawak dan sewaktu dengannya ....  (Read 5167 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline akhir sharif

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 679
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: KRTU
  • Handicap: 24
Brother Zooloo,

Maybe we will organise a karaoke session post golf if bro. Zainol manage to convince kakigolfers to have the 12th G2G at Serai Di Lanjut Beach & Golf Resort, Lanjut, Pahang. For if this is the venue, we need to stay overnite. I believe the 11th G2G will be Klang Valley's turn. Looking forward............

Pak Akhir

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17

Besides kakigolf, saya jugak adalah kaki wayang dan kaki karaoke. Tapi kaki karaoke dah slow down sikit sebab both my daughters lagi terror dari myself. Malu nak nyanyi lagi dah. My daughters are participant in AF 1 (Astro) and Who Will Win (TV9) dan  sorang lagi yang fotografer tu One In A Million (TV8 kot). Insyaallah kalau ada rezeki she will participate in AF 8 (audition 31/1/2010). Kalau dapat masuk kakigolfers kena tolong AFUNDI lah......hahaha. So, the house has karaoke room with 2700 songs. Nak ajak kawan pun umah kecik tak muat nak buat karaoke session.




Pak Akhir,Pasal karaoke ,minum2 dll semua nya sudah bisa saya lakukan.masa tu zaman jahiliah.....sekarang saya cuma suka nyanyi2 dan tengok kawan2 hepi-hepi.macam bapak juga.sekarang kurang minat pergi  ke indonesia untuk golof,kerana pada zaman tu,dah puas pegi pak...pegi pagi,main golof,makan nasi padang,karaoke sambil pagi besok....sudah letih pak...tapi cadangan karaoke ini kita boleh lakukan bila ada 'quorum'.


One day nanti kita organize lah karaoke hepi2 (Not the notorious kind) ... The KakiGolf Idol sounds interesting ..  ;) Maybe Pak Akhir's daughters to be the judges ...  ;D