KakiGolf

THE 19th HOLE => Golf Stories => Topic started by: krulSD on April 24, 2012, 09:06:53 AM

Title: Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour
Post by: krulSD on April 24, 2012, 09:06:53 AM
Ben Curtis, winner utk Valero Texas Open 2012 (PGA Tour) hanya pakai Game Improvement (GI) Iron, AP1 712 utk mengalahkan semua player2 pro yang pki players iron (AP2,S56,MP59,RAZR Tour). Lgpun, course ni mengikut statistik merupakan course paling susah dalam PGA tour.

Conclusion: X perlu pentingkan EGO utk pki blade/forged iron sedangkan swing x perfect lagi. So, control your swing and the club will do everything for u. Don't think by buying player's iron boleh ada gaya dan swing mcm pro. ALL da BEST!
Title: Re: Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour
Post by: Lee Westwood on May 07, 2012, 08:21:43 AM
Stuju pro.....pkai je yg beginer...hihihihii...
Title: Re: Guna AP1 712 iron je utk menang PGA Tour
Post by: sulphur on July 16, 2012, 11:25:04 AM
Terpulang nak guna apa pun kalau dah selesa.
Kalau dah selesa zahir batin guna set high end, apa salahnya.
Kalau dah selesa zahir batin guna set tahun 70an pun apa salahnya.

Tak ada beza pakai baju golf dengan baju free family day kalau dah selesa.